De voorbij jaren mocht onze gemeente een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Moderne infrastructuren, aangepast aan de noden van vandaag én morgen. Warme buurten en leefgemeenschappen, met tal van evenementen. Een levendige kern, met een ruim winkelaanbod. Kinderopvang. Een sterk verbeterde mobiliteit. Etc.

CD&V Puurs-Sint-Amands wil van de fusie gebruikmaken om elke leefgemeenschap nog meer op de kaart te zetten. We streven naar een warme gemeente waar iedereen graag woont en vertoeft. Kansen voor jong en oud zullen Puurs-Sint-Amands kenmerken. De fusie zal een duidelijke meerwaarde bieden voor eenieder van ons. Ben jij benieuwd naar het verkiezingsprogramma van #teamkoen? Klik dan snel op de bijgevoegde link en ontdek onze speerpunten!

Heb je concrete vragen of opmerkingen? Zit je met een beleidssuggestie die volgens jou jonze gemeente een flinke stap vooruit laat zetten? Laat ze niet in je notitieboekjes staan, maar kom ermee naar buiten. Schrijf ons aan, spreek ons aan, bel ons op, ... #teamkoen staat open voor jouw ideeën!