Voor Puurs en Sint-Amands staan er historische verkiezingen voor de deur. Op 14 oktober 2018 zullen de inwoners van Puurs en Sint-Amands één gemeenteraad verkiezen. Op 1 januari 2019 zal de fusie tussen beide gemeenten ook officieel een feit zijn. Deze verkiezingen draaien dan ook om het voorbereiden van de toekomst van de nieuwe fusiegemeente, de enige in onze provincie. CD&V Puurs-Sint-Amands beseft dat de lat erg hoog ligt, en dat de verwachtingen van de burgers hooggespannen zijn. Om deze uitdaging tot een goed einde te brengen, besloot het bestuur van CD&V Puurs-Sint-Amands zich unaniem achter Koen Van den Heuvel als lijsttrekker te scharen.

“Koen heeft in Puurs al bewezen dat hij met zijn gedrevenheid, visie en netwerk voor een ongelooflijke dynamiek in een gemeente kan zorgen. We twijfelen er niet aan dat hij op dit elan zal doorgaan en als een ervaren gids een vernieuwde bestuursploeg zal aansturen. Hij is de ideale persoon om de brug te slaan tussen de beide gemeenten. Nu al is hij heel geregeld aanwezig op activiteiten in Sint-Amands.”

Raf De Blaiser, voorzitter CD&V Sint-Amands

“De unanieme steun die ik mocht ontvangen, doet me erg veel deugd. Indien ook de kiezer mij opnieuw het vertrouwen geeft, zal ik mij de volledige 6 jaar als burgemeester 100% inzetten voor onze nieuwe gemeente met al zijn prachtige leefgemeenschappen. Ik kijk er naar uit en zal er met volle goesting tegenaan gaan!”

Koen Van Den Heuvel, burgemeester Puurs