Dat CD&V Puurs-Sint-Amands, beter bekend als #teamkoen, op 14 oktober een topresultaat neerzette, is intussen welbekend. Onze sterke lijst haalde zo’n 52%, wat ons een comfortabele absolute meerderheid opleverde. Ook de persoonlijke score van lijsttrekker Koen Van den Heuvel viel op: hij haalde bijna 4 700 voorkeurstemmen, een recordaantal.

Deze sterke prestatie is ook in Brussel niet onopgemerkt gebleven. CD&V kondigde immers aan dat onze burgemeester op 26 mei de lijst zal trekken voor het Vlaams parlement in de provincie Antwerpen. Die aankondiging is geen grote verrassing: naast het prachtresultaat 14 oktober leverden ook Koen's ervaring als CD&V-fractieleider in het Vlaams parlement en de geslaagde fusieoperatie - de enige in onze provincie - hem heel wat krediet op.

“ik ben erg blij en dankbaar voor het vertrouwen dat de partij in mij stelt. De uitdaging is groot, maar ik ga met veel enthousiasme een heel sterke groep kandidaten aanvoeren. Ook voor onze regio is het goed dat ik de lokale belangen in Brussel kan blijven verdedigen. Of het nu gaat over een opwaardering van de N16-A12, het behouden van een kwalitatief openbaar vervoer in Klein-Brabant of het opvolgen van subsidiedossiers inzake sport, cultuur of erfgoed: het bovenlokale niveau heeft op vele vlakken een concrete impact op het leven van onze inwoners.”

Koen Van den Heuvel, burgemeester Puurs-Sint-Amands en lijsttrekker Vlaams Parlement

Met onze lokale afdeling zullen wij uiteraard ons uiterste best doen om Koen te ondersteunen in dit mooie avontuur. Wij wensen hem alvast ontzettend veel succes!