Anne De Ron

Schepen

  Enthousiasme is waar ik dagelijks mee opsta. Dat komt goed van pas, want net als vele jonge mama’s ben ik een full time organisator. Ik hou van mijn gezin en van mijn zaak die ik run samen met mijn vader. Me regelmatig laten omringen door vrienden en familie en vertoeven in sociaal gezelschap is waar ik voor leef. Laat de toekomst maar komen, wat mij betreft!

  voorzitter en trainer van Volley Kalfort, politiek actief in Puurs, muziek maken bij gelegenheid en genieten van een lekker glaasje wijn.

  Ik geloof sterk in de kracht van een lokaal bestuur die effectief de hartslag voelt van de lokale bevolking. Met mijn engagement steun ik een heel bekwame ploeg waarbij iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: van onze gemeente een thuis maken voor iedereen die er woont en waar het goed is om te vertoeven en te werken. Daar wil ik mij de komende legislatuur opnieuw voor inzetten.

  Ademruimte is wat onze samenleving kan gebruiken. Open ruimte om creatief te zijn en te kunnen genieten en voldoende groen om onze lucht gezond te houden en onze gedachten tot rust te brengen. We moeten blijven zoeken naar een goed evenwicht in combinatie met veiligheid, bereikbaarheid en toegankelijkheid.

  Een gemeente waar iedereen meetelt. Denk maar aan het ruime aanbod aan culturele activiteiten voor alle leeftijden en verschillende evenementen waar mensen elkaar beter kunnen leren kennen. Het uitgebreide aanbod aan onderwijs en kinderopvang, talrijke accommodaties voor sportclubs en verenigingen, efficiënte en up-to-date dienstverlening, goed onderhouden straten en fietspaden, … Ik kan enkel enthousiast zijn dat er de voorbije jaren zo in onze gemeente werd geïnvesteerd.

  Het nieuwe college van burgemeester en schepenen van onze kersverse gemeente Puurs-Sint-Amands is vrijdag voorgesteld voor de…

  Lees meer