Ann-Marie Morel

Schepen, Voorzitter zorgbedrijf

  • Geboortedatum:

    15 januari 1970

Ik werk sinds 2000 als longarts/oncoloog in de Sint-Jozefkliniek te Bornem met een privé praktijk in Londerzeel. In 2014 studeerde ik af als psychotherapeut in de interactionele vormgeving, een jaartje later als kindertherapeut en heb een tijdje een eigen psychotherapiepraktijk gehad in Bornem. In 2011 richtte ik het psychosociaal oncologisch welzijnscentrum A touch of Rose op, samen met een enthousiaste ploeg vrijwilligers.

Als arts zorg ik al jaren voor het welzijn en de gezondheid van de patiënten die met een probleem tot bij mij komen. Door deel te nemen aan deze verkiezingen hoop ik ook iets te kunnen betekenen voor hen die geen patiënt zijn. Anderzijds heb ik ook zin om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik geloof heel erg in de kracht van een groep waardevolle individuen die constructief samenwerken. Daar wil ik graag deel van uitmaken!

Er zal sowieso heel wat veranderen, want we worden een nieuwe gemeente! Het lijkt mij een hele uitdaging om deze uit te bouwen. De schaalvergroting maakt dat we meer armslag hebben om projecten uit te werken, terwijl we anderzijds nog niet te groot zijn om duidelijk te zien waar nood aan is. Misschien kunnen we nog extra inzetten op visibiliteit naar buiten toe, zodat ook niet-inwoners van onze gemeente de mogelijkheden ervan kunnen ontdekken.

Ik ben fier op de gezonde mix tussen groen en makkelijk bereikbare winkels, op de grote projecten die gerealiseerd werden en worden met respect voor zoveel mogelijk inwoners.

Het nieuwe college van burgemeester en schepenen van onze kersverse gemeente Puurs-Sint-Amands is vrijdag voorgesteld voor de…

Lees meer