Els De Smedt

Schepen, Bestuurslid Woonveer

  • Geboortedatum:

    7 juni 1969

  • Geboorteplaats:

    Dendermonde

Els is geboren op 7 juni 1969. Als oudste van vijf kinderen leerde ze zorg dragen en koestert ze familiebanden. Els was jaren lid van de Chiro, geëngageerd leidster en volwassen begeleidster. Verenigingsleven en vrijwilligerswerk vindt ze enorm waardevol en dat zie je in haar engagementen: op vrijwilligerskamp met bouworde, lid van vele socio-cultuurverenigingen, actieve sporter, vormselcatechist, al meer dan 10 jaar elke week leesmoeder, …. In die maatschappelijke betrokkenheid ligt de kiem van haar politiek engagement.

Een politiek engagement is voor mij : op de barricades staan voor de mensen rondom mij en voor hun levenskwaliteit. Ik wil betrouwbaar, een luisterend oor en een positief-kritische stem zijn. Steeds met frisse ideeën, met respect voor het verleden en vertrouwen in de toekomst. Twaalf jaren inzet en ervaring, stel ik ook straks weer graag ten dienste van álle inwoners.
Dan zal ik een beleid helpen voeren waarin elke leefgemeenschap zich herkent en een plek krijgt in de mooie nieuwe gemeente. Een beleid op maat van een ambitieuze gemeente, met aandacht voor investeringen in de toekomst van uw gemeente, aandacht voor uw dagelijkse zorgen en aandacht voor warme verbondenheid.

Het nieuwe college van burgemeester en schepenen van onze kersverse gemeente Puurs-Sint-Amands is vrijdag voorgesteld voor de…

Lees meer

Terugblikken op één jaar werking in GC De Nestel, geeft een heel goed gevoel! We hoorden dankbare verenigingen en vrijwilligers,…

Lees meer