Els Goedgezelschap

Gemeenteraadslid, Lid zorgbedrijf

  • Geboortedatum:

    12 september 1974

Als projectleider werk ik aan het renovatieproject van het hoofdkantoor van de RSZ. Familie is heel belangrijk voor mij en ik ben ook graag sociaal actief. Voor Chiro Liezele zet ik mij met plezier in voor de bouw van de nieuwe chirolokalen en binnen het oudercomité ben ik één van de ‘anciens’ waarop ze kunnen rekenen voor hulp bij de activiteiten.

Engagementen: lid van het Oudercomité van de basisschool in Liezele, lid van Chiro Liezele Bouwt die zich inzet voor de bouw van nieuwe chirolokalen in Liezele, lid van KVLV Liezele, lid van Linsella (de heemkundige kring in Liezele)

Ik vind het belangrijk om een aanspreekpunt te zijn voor de inwoners en wil graag meewerken aan de verdere uitbouw van de gemeente. Met de fusie tussen Puurs en Sint-Amands belooft dit een uitdaging te zijn! Ik heb genoten van de afgelopen 6 jaar als raadslid en voorzitter van de gemeenteraad.

De fusie tussen Puurs en Sint-Amands is een verandering waar ik naar uitkijk. Ik wil meewerken aan de geplande en nog te ontwikkelen projecten in onze nieuwe gemeente. Uiteraard moet dit gebeuren met blijvende aandacht voor een groene en veilige omgeving.

Fier op: We leven in een dynamische gemeente, waar kansen en mogelijkheden gegeven worden aan inwoners en verenigingen om verder te groeien. Daar ben ik fier op