Heidi Smets

Bestuurslid Woonveer

  • Geboortedatum:

    20 april 1976

Ik ben 42-jarige moeder van drie kinderen, geboren en getogen in Oppuurs. Opgegroeid in een gezin waar sociaal engagement voorop stond. Beter gekend als de dochter van Armand en Josephine… vrouw van Piet Kegels… mama van Flore, Warre en Nand… vaak nog aangesproken als juffrouw Heidi… die volwassen begeleider van Chirojongens Oppuurs…iemand die kan luisteren naar anderen en probeert te helpen waar het kan… een creatieve duizendpoot.

Volwassen begeleider van Chirojongens Oppuurs. Ik sta de leiders met raad en daad bij om samen “Chiro” te maken, mijn achtste jaar ondertussen. Op zaterdag naar de vergadering, zondag om 14u even aanwezig zijn, helpen bij de organisaties, mee op kamp, … Er gaat dus een groot deel van mijn vrije tijd naar de Chiro!
Creatief bezig zijn… en dan vooral met de naaimachine. Na enkele jaren naailes gevolgd te hebben, ben ik er vrij handig in geworden. Kleding voor mezelf en mijn gezin, herstellingen, verkleedkostuums voor in de Chiro of op school,…

Catechesewerking in Oppuurs…na jaren zelf catechese te geven bij mij thuis en daarna in groep, werd ik daarna de creatieve medewerker van de ploeg. Ik nam de knutselactiviteieten voor mijn rekening, maakte aandenkens en zorgde voor de versiering in de kerk.

Ik neem deel aan deze verkiezingen omdat ik mee wil bouwen aan de gemeente Puurs-Sint Amands. Vanuit mijn rol als moeder, leerkracht en volwassen begeleider wil ik er mee voor zorgen dat onze gemeente een plaats is waar onze kinderen en jeugd zich thuis voelen. Een gemeente waar de verenigingen met hun vrijwilligers gesteund worden in hun activiteiten. Een gemeente die groeit in deze tijd.

Ik wil verder bouwen aan een gemeente waar mensen zich thuis voelen in deze drukke wereld. Door ‘groene’ plaatsen te creeren waar mensen zich kunnen ontspannen. Zorgen voor een betere bereikbaarheid, zodat men zich makkelijk en veilig met fiets, trein en bus kan verplaatsen. Een gemeente met plaats voor de jeugd, waar ze kunnen spelen en ontspannen.

Puurs- Sint Amands is een gemeente die kiest voor de vooruitgang, bouwt aan de toekomst. Een grote gemeente waar elke deelgemeente zijn eigenheid kan bewaren en aan bod komt. Een plaats waar het goed is om te wonen en waar men open staat voor verandering.