Jens De Laet

Voorzitter JONG CD&V

  • Geboortedatum:

    27 augustus 1993

Ik ben een Student Sociaal Juridische Dienstverlening. Ik ben bij verschillende verenigingen waar ik vandaag vooral met jongeren werk. Ik tracht jongeren een plezante vakantie te geven of om hen iets bij te leren daar mij in te zeten bij Kazou, het speelplein en mijn voetbalploegje bij KSK Sint-Amands. Ook bij de Gewest activiteiten van de Chiro probeer ik mijn steentje bij te dragen. Ik ben iemand die zeer graag in dialoog gaat met mensen. Op deze manier kom ik te weten wat er bij de mensen vandaag de dag leeft.

De vrije tijd wordt snel ingevuld:
Speler: KSK Sint-Amands
Jeugdtrainer KSK Sint-Amands
Leiding Gewest Kla’Bant
Hoofdanimator Speelplein Sint-Amands
Animator/ Vakantieverantwoordelijke Kazou Regio Mechelen/Turnhout
Vrijwillig Medewerker Crammerock

Mijn betrokkenheid bij heel wat verenigingen heeft mij doen inzien dat het nodig is dat er iemand de mening, frustraties, ideeën,… van deze groep mensen moet kunnen aankaarten. Deelnemen aan de verkiezingen is laten weten aan iedereen dat je bereidt bent om te luisteren en dat je wilt opkomen voor hun belangen.

Het bestaan en de (be)leefbaarheid van sport, jeugd en andere verenigingen kunnen garanderen naar de toekomst. Het verenigingsleven opnieuw of nog meer aantrekkelijk maken. Zorgen dat het gemeentelijk bestuur hiervoor voldoende aandacht heeft met een korte en lange termijn visie. Van logistieke steun tot het onderhoud, ter beschikking stellen van accommodatie. Als gemeente actief betrokken zijn. Daarnaast wil ik nadenken hoe we het sluikstorten in de gemeente kunnen aanpakken. Enkele camera’s op strategische plekken voor een veilige omgeving. Nieuwe buslijnen voor een betere mobiliteit.

De CD&V-afdeling in Puurs-Sint-Amands volgt de structuur van de nieuwe fusiegemeente en koos dus voor een samengesmolten partij…

Lees meer