Jürgen Buyst

Afdelingsvoorzitter, Bestuurslid Woonveer

  • Geboortedatum:

    15 november 1981

Ik ben een 37 jarige trouwe Puursenaar. Beroepsmatig ben ik graag met cijfertjes bezig maar in mijn vrije tijd kom ik graag vanachter mijn bureau: tuinieren, mee werken bij verenigingen en bovenal tijd vrij maken voor zijn politiek mandaat. Lekker eten met familie en vrienden is voor mij de ideale ontspanning.

Ik zou graag de gemeente PSA actief mee besturen & vorm geven, om reeds vandaag de oplossingen te voorzien voor de noden van morgen. Ik wil daarbij politiek tussen en onder de mensen brengen, met de nodige aandacht voor elke leefgemeenschap.

Ik sta voor een verderzetting van een kwalitatief hoogstaande sociale dienstverlening. Want in PSA moet iedereen mee tellen! We moeten blijven streven naar betaalbare kavels & huisvesting voor jonge gezinnen, voor zowel kopers als huurders. Daarnaast ondersteun ik een gevarieerd verenigingsleven & een uitbreiding van een fietspaden netwerk tussen de verschillende leefgemeenschappen.

De gemeente kiest voor de weg vooruit, waarin elke leefgemeenschap zijn troeven kan uitspelen. Er is immers zoveel te beleven & ontdekken in PSA!

De CD&V-afdeling in Puurs-Sint-Amands volgt de structuur van de nieuwe fusiegemeente en koos dus voor een samengesmolten partij…

Lees meer