Nilufer Yuruk

Afdelingsondervoorzitter, Bestuurslid Woonveer

  • Geboortedatum:

    14 mei 1981

Ik ben een jonge mama en werk als Business Coach en Facilitator bij Eandis. Vanuit mijn achtergrond als licentiaat/master bedrijfspsychologie en personeelsbeleid hou ik er erg van om met mensen te werken en hun talenten maximaal naar boven te brengen.

Mijn ambitie is om van Puurs-Sint-Amands een plek te maken waar het aangenaam is om te leven en te werken. Als jonge mama vind ik het belangrijk dat mijn kinderen kunnen opgroeien in een gemeente met een hoge levenskwaliteit, die aan gezinnen een uitgebreide dienstverlening biedt. Als bedrijfspsycholoog wil ik mijn professionele ervaring aanwenden om de fusiegemeente mee te versterken. Beroepsmatig heb ik veel ervaring met de ontwikkeling van mensen en organisaties. Ik wil dan ook vooral een meerwaarde betekenen op vlak van persoonsbeleid, onderwijs en samenleven.

Al van mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in alles wat samenleven aanbelangt. Ik wil een verbindende en versterkende schakel zijn tussen alle gemeenschappen in onze fusiegemeente.

De CD&V-afdeling in Puurs-Sint-Amands volgt de structuur van de nieuwe fusiegemeente en koos dus voor een samengesmolten partij…

Lees meer