Robbe Cooremans

Bestuurslid Woonveer

  • Geboortedatum:

    2 december 1995

Mijn naam is Robbe Cooremans, en ik ben al 22 jaar trotse inwoner van Breendonk. ik werk als aannemer vooral rond de kerk. Daarbij kom ik veel en graag onder de mensen. Het doet me goed wanneer ik iets goed kan doen voor de gemeenschap.

Ik ben aannemer van verbouwingen, nieuwbouw en karweiwerken: BVBA Bouwwerken Jochen Cooremans&Zonen. Dit doe ik samen met mijn vader en mijn broers, een echt familie bedrijf dus.

Intussen ben ik al 17 jaar lid van chiro breendonk en ik ben 4 jaar lid geweest van het bestuur van jeugdhuis 't schuur.
Ik organiseer ook nog evenementen samen met wat oud leiding of symphatisanten ten voordelen van de breendonkse jeugdverenigingen.(chiro, klj en jeugdhuis 'tschuur)

Ik zou graag deel willen uitmaken van de gemeenteraad om mij zo te engageren voor alle mensen in breendonk en er rond. ik wil voor de mensen een aanspreekpunt kunnen zijn en een luisterend oor voor werkpunten, vragen, bevindingen,.... en daar ook effectief iets mee doen. Graag wil ik het werk rond jeugd mee ondersteunen, aangezien ik zelf wel wat ervaring heb met jeugdverenigingen. ik zou een factor willen zijn die ervoor zorgt dat de jeugd zich goed kan voelen en zich kan ontplooien in deze gemeente.

Wat kan er beter?
Ik wil van het idee af dat deelgemeenten soms aan de kant worden geschoven. Ik weet dat dit niet effectief gebeurd maar toch mag er regelmatig aan gedacht worden dat er nog steeds veel mensen trots zijn op hun deelgemeente. Zo zullen de mensen steeds meer en meer respect en dank hebben voor onze gemeente puurs-sint-amands.
ik wil graag werken rond jeug(verenigingen), sport, evenementen en daar de nodige veranderingen of uitbreidingen uitvoeren.

Waar ben ik fier op?
Het is geweldig hoe de gemeente (jeugd)verenigingen ondersteund waar nodig.
Puurs gaat vooruit en realiseert mooie projecten (vb: het landschapspark).
Er is plaats voor veel toffe evenementen die de leefgemeenschappen dichter bij elkaar brengen.