Willem Geeroms

Gemeenteraadslid, Lid zorgbedrijf

  • Geboortedatum:

    21 januari 1994

Geboren en getogen in het prachtige Liezele, opgegroeid in de coulissen van apotheek Louisette Maes. Zoon van wijlen Mark Geeroms en Louisette Maes. Jongste uit een gezin van vier kinderen. Broer van Melanie, Tijl en Evelien.
Momenteel student Bedrijfsmanagement en op kot in studentenstad Leuven. Naast het studeren door, zet ik me in voor goede doelen uit de buurt met onze Leo club Klein-Brabant waarvan ik voorzitter ben. Ik omschrijf mezelf als een levensgenieter die steeds blijft doorgaan en voor iedereen klaarstaat.

Eind 2016 zetten ikzelf en een 20-tal Klein-Brabantse jongeren onze eerste stappen in onze Leoclub (serviceclub van 18j-30j). In de zomer van 2017 werd ik hiervan voorzitter. Buiten het sociaal engagement zet ik me ook graag in op sportief vlak. Dit weerspiegelt zich op en buiten het veld, zo speel ik voetbal bij Kalfort Daghet 2 en volg ik verschillende sporten op de voet. Verder waag ik me ook aan een jaarlijkse snowboardvakantie met het gezin.

Ik ben opgegroeid in een gezin waar men de lokale gemeenschap hoog in het vaandel draagt. Sociaal engagement is dan ook de rode draad doorheen mijn opvoeding. Met de jaren is mijn politieke interesse gegroeid, daarom wil ik mijn verantwoordelijkheid nemen om iedere burger en in het bijzonder de jeugd te vertegenwoordigen.

Het is mijn doel om de stem van de jeugd te laten weerklinken in onze gemeente. Omdat deze een groot deel van onze gemeente vormen, verdienen zij zeker hun plaats in het beleid. Daarnaast moeten we ons blijven ontwikkelen op alle gebieden, er mag niet worden stilgestaan.
Nu de fusie tussen Sint-Amands en Puurs is afgerond moeten we er voor zorgen dat deze twee leefgemeenschappen elkaar leren kennen en elkaar versterken. Enkel zo kunnen wij een nog sterkere gemeente worden.

Onze gemeente bruist van de activiteit en is steeds bezig met vernieuwing en verbetering. Puurs-Sint-Amands is een gemeente waar ik als kind zorgeloos kon opgroeien. We moeten er voor zorgen dat dit voor de komende generaties ook het geval is. Puurs-Sint-Amands het leven op zijn best!

Het nieuwe college van burgemeester en schepenen van onze kersverse gemeente Puurs-Sint-Amands is vrijdag voorgesteld voor de…

Lees meer